Den perfekte bursdagsgaven

March 28, 2018

Livet som student er fantastisk. Det er en periode i livet der du har mulighet til å finne ut hvem du er, forme vennskap som kommer til å vare livet ut, oppleve nye ting og nye steder, og ta første skritt på veien mot det som kan bli en fantastisk karriere. Det er også en periode i livet der økonomien ikke er på sitt aller beste, og ofte må man gjøre vanskelig prioriteringer.

Det er ikke alltid klær står øverst på prioriteringslisten, om man må velge mellom et nytt antrekk eller en kul musikkfestival. Derimot står klær veldig ofte øverst på ønskelisten til studenter når det skal feires jul og fødselsdag.

«The Reds»

Livet som student og fotballsupporter kan føre til at du må gjøre noen beinharde prioriteringer, og det kan være vondt å måtte la være å kjøpe den nyeste hjemmedrakten til fordel for en tur på byen med gutta. Men det er lov til å ønske seg ting til bursdagen sin, og hos Kopshop finner du alt en Liverpool-supporter med respekt for seg selv har bruk for og kan ønske seg.

Liverpool har verdens beste supportere, som vist i Aftenposten, og de elsker å vise tilhørighet til laget i sitt hjerte. Er man Liverpool-supporter så ønsker man seg myke supporter-pakker både til jul og fødselsdag.

Liverpool har supportere som står støtt ved laget sitt, både i medgang og motgang. Selv om Liverpool er en av de aller beste engelske fotballklubbene, er det likevel mer enn 20 år siden de har vunnet ligaen. Likevel står supportene fjellstøtt ved laget sitt og de kommer aldri til å svikte. For på samme måte som spillerne, bærer supporterne også den røde drakten med stolthet.