Tjen ekstra penger – forslag til aktiviteter

November 9, 2016

 

Har du behov for ekstra penger? Kanskje du trenger penger til en reise, for å betale ned gjeld eller du vil spare litt ekstra fram mot pensjonstiden? Uansett hva det er du trenger pengene til, finnes det en mengde metoder for å tjene noen (eller mange) slanter ekstra til lommeboka. Les videre for gode tips til hvordan du kan spe på økonomien!

Forskjellige ekstra jobber

moneyDet finnes en mengde småjobber som kan gi deg ekstra penger. Hva med å utføre små ærender for andre? Du kan tilby tjenestene dine på ulike nettsider eller sette opp plakater på lokale butikker. Du kan også jobbe som barnevakt eller hundepasser. Dersom du besitter unike kunnskaper, hva med å tilby privatundervisning? Dette kan også foregå på nett, for eksempel via Skype. Dersom du kan designe nettsider, kan det være penger å tjene på det, har du talent for å skrive kan du benytte disse ferdighetene som frilanser.

Muligheter med noe høyere risiko

Ulike typer ekstra jobber medfører sjelden risiko, men gir langsom avkastning. Du kan investere litt penger selv, og forsøksvis gamble deg til ekstra penger, sjekk dine muligheter på for eksempel Casumo Casino. Er du heldig, er behovet for ekstra jobb en saga blott. Alternativt kan du kjøpe inn produkter, for eksempel brukte klær, og videreselge for en høyere pris.

Man tar det man har

En annen måte å tjene inn ekstra penger, er å selge noe du ikke har bruk for. Selg den gamle telefonen din for eksempel, på sider som eBay eller lignende. Kanskje har du skap og skuffer fulle av klær du ikke bruker? Her er det mye penger å tjene! Selg klærne dine på nett, eller hva med et garasjesalg med flere ulike ting? Som du ser er det mange måter å tjene penger på, og nå som du har fått noen tips finner du kanskje flere kreative måter selv.