Mote for studenter – på budsjett

November 8, 2018

Som studenter er vi svært opptatt av mote og det å se bra ut, samtidig som vi sjeldent har mye å shoppe for. Ønsker du å se bra ut på studentbudsjett finnes det derimot mange valgmuligheter for deg, og det trenger ikke kun å være fra H&M.

Gode basisvarer

Både menn og kvinner trenger gode basisvarer. Dette kan du skaffe på sider som Stayhard. Med en garderobe fylt opp av enkle plagg kan du bygge på, og skape en rekke unike og spennende antrekk – uten å måtte bruke en hel del med penger og kjøpe nye klær hele tiden.

Gjenbruk

Sider som Finn og samtlige bruktbutikker vil gi deg et utrolig utvalg til en billigere penge. Brukte skatter med fremdeles stor verdi finner du mye av i bruktbutikker. Oslo, og spesielt bydelen Grünerløkka, er dronningen av bruktskatter og er et perfekt sted å begynne jakten på nye plagg som kan freshe opp garderoben din, uten å sprenge budsjettet ditt.

Lag ditt eget

Hvorfor ikke finne frem symaskinen og noen gamle plagg du ikke bruker lenger? Det er ikke mye trening som skal til for å sy inn bukser, gjøre skjorter om til cropped tops eller å sy sammen en singlet. Ved å lage noe eget får du ikke bare få et flott plagg til en billig penge, men også få noe helt unikt i din personlige garderobe.

Fast Fashion?

Som student har du vel ofte vært innom sider som eBay og Wish, og blitt overrasket over de lave prisene? Disse plaggene kommer derimot med en pris som koster mer enn studentbudsjettet ditt. Sammen med H&M skaffer disse bedriftene sine klær fra underbetalte arbeidere i elendige tilstander. Vi sier nei takk til dette og velger heller å se bra ut med ren samvittighet.